4th of July Quiz

Chris Muellenbach  |  July 4, 2022

We all enjoy hot dogs, sparklers, and a day off, but how many of these patriotic questions about our Independence Day history can you answer?

1. Which year was July 4 established as a national holiday?

Answer: In the year 1870, Congress proclaimed Independence Day as a national holiday

2. What do he colors of the National Flag indicate?

Answer: White: innocence and purity, red: valor, and blue: vigilance and justice

3. What year was July 4 established as a national holiday?

Answer: Congress proclaimed Independence Day as a national holiday In the year 1870.

4. When was the one time when Independence Day was celebrated on a date other than July 4?

Answer: In 1779, July 4th fell on a Sunday. As a result, the holiday was celebrated on Monday, July 5th.

5. Every Independence Day, how many times does the Liberty Bell ring?

Answer: 13

6. What was the total number of people who signed the Declaration of Independence?

Answer: 56

7. Which two presidents of the United States died on July 4th of the same year?

Answer: John Adams and Thomas Jefferson

8. What was the estimated population of the United States on July 4, 1776?

Answer: 2.5 million people

9. In what year were fireworks first used to celebrate the Fourth of July?

Answer: 1777

10. Which American president was born on July 4th?

Answer: Calvin Coolidge

 


Our Blog

Stay up to date on the latest trends in real estate.

Work With Us

We are passionate about marketing, innovation, and enhancing the customer experience. We are committed to ensuring that you will have the best possible experience.